Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Mooi bezoek aan de Keukenhof

Jaarlijks gaan wij met onze afdeling naar de Keukenhof te Lisse. Dit jaar was het een zonovergoten dag!

Op 5 april 2019 is de afdeling met ruim 30 gasten en vrijwilligers naar de Keukenhof geweest. Een zeer gezellig uitje voor iedereen. Het jaarlijks bezoek vindt veel aftrek en is het ook zeker waard.

De gasten worden opgehaald om vervolgens in het park in een rolstoel te worden rondgereden door enthousiaste vrijwilligers. Na een lekker kopje koffie met gebak kan iedereen genieten van de prachtige tulpen en andere gewassen. Flower Power is het thema voor 2019.

De Keukenhof bestaat, evenals De Zonnebloem dit jaar 70 jaar. In 2 maanden is het park open en trekt, met recht, ca. 1 miljoen bezoekers. Wij, gasten en vrijwilligers hebben weer intens genoten.

Marianne Verstraten

023-5426222
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk