Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

MUZIKALE MIDDAG

img-20200223-wa0000jpg

in het Evertshuis

De Zonnebloem in Bodegraven had 80 gasten, begeleid door 20 vrijwilligers uitgenodigd voor een muzikale middag. Ze genoten van het optreden van de band HELEMAAL TOP uit Zwammerdam. De drie heren ( PJ, Peter en Toine ) gaven een wervelende show.Voor wie het mogelijk was, werd uitgebreid deelgenomen aan de polonaise door de zaal, waarbij de anderen al zwaaiend blijk gaven van hun plezier. ook voor de inwendige mens werd gezorgd: koffie met een soesje, drankje en snack. 

Bij het slot werd er nog veelvuldig gevraagd om een toegift of verzoeknummer, waar de zangers met geestdrift aan voldeden. Tegen vijf uur ging eenieder, nog voorzien van een presentje, met een voldaan en blij gevoel naar huis.

Deze middag was mogelijk dankzij de opbrengst uit de RABO ClubSupportActie en een grote donatie van ING Nederland. De snacks werden aangeboden door Vergeer Kaas en Slagerij Meurs uit Reeuwijk.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Gerda Nederhoff

0182-301174
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken