Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

HIGH TEA

nr1jpg

In Restaurantje aan de Rijn

Om met Paul van Vliet (cabaretier) te spreken:we kregen een brief van het leger en toen moesten we komen....!!!! Gelukkig bleek dat het geen brief van het leger was, maar een uitnodiging van de Zonnebloem Bodegraven.

Voorzichtig wilden de vrijwilligers weer gaan starten met de activiteiten voor de gasten. Gezellig met elkaar eten was het plan.

In de brief werden we uitgenodigd voor een High Tea op 25 augustus bij het Restaurantje aan de Rijn.

Na een hartelijk welkom aan de 24 gasten en aan de vrijwilligers die aanwezig waren,kwamen er heerlijke hapjes op tafel. Het varieerde van hartig naar zoet. Thee in overvloed voor bij het eten, maar ook om de kelen goed te smeren voor alle gesprekjes die de gasten zo hadden gemist. Alle nieuwtjes werden onder de loep genomen en er waren veel herinneringen op te halen.

Na een paar uurtjes zo te hebben doorgebracht was het tijd om afscheid van elkaar te nemen. Iedereen ging, al dan niet met hulpmiddel of taxi, op weg naar huis.

Dank zij Restaurantje aan de Rijn voor de goede verzorging kunnen we terugkijken op een geslaagde middag.

 

Een Zonnebloemvrijwilliger.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Gerda Nederhoff

0182-301174
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken