Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

GOUDEN GREET

Zonnebloem afdelingsnieuws

25 JAAR vrijwilligster

 

Totaal verrast was Greet Dorresteyn, toen ze bij de medewerkersvergadering de gouden speld ontving vanwege haar 25-jarig jubileum. Ze is al jong als vrijwilligster begonnen, want ze is nog niet eens 65 jaar !

Haar eerste activiteit was bij de actie “Zon in de schoorsteen”, waarbij je een pakje samenstelde om iemand anders blij te maken. En mensen blij maken doet Greet volop. Buiten het bezoeken van mensen en met ze op stap gaan, collecteert Greet voor het Longfonds ( het vroegere Astmafonds ) en voor de brandwondenstichting.                              

Inhoudelijk is het werk voor de Zonnebloem niet veel veranderd in de loop van die 25 jaar. Wel is de groep vrijwilligers nu veel groter geworden. We kunnen nu niet meer vergaderen in de huiskamer van een medewerkster, zoals vroeger. ( Joost ziet ons al aankomen ! )

Het aller-leukste vindt Greet het duwen van een rolstoel. Ze doet dat ook regelmatig bij Rijngaarde. En dat hoopt ze nog vaak te doen. Haar eigen woorden zijn:

                              IK KAN NOG JAREN MEE !

 

 

 

 

 

Gerda Nederhoff

0182301174
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken