Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

AFSCHEID VAN MÄRY GROENENDIJK

Zonnebloem afdelingsnieuws

Jarenlang de spil van Zonnebloem Bodegraven.

Jaarvergadering / afscheid van vrijwilliger Märy

 

Met veel aanwezige vrijwilligers begon op woensdag 8 maart de Jaarvergadering om half 8 

De voorzitter ging rustig en gestaag door het programma, na een korte pauze het verdere verloop van de agenda want er was nog een afscheid van onze collega vrijwilliger

Märy Groenendijk

 

Märy heeft 16 jaar Zonnebloemwerk gedaan waarvan 12,5 jaar als bestuurslid activiteiten. Märy is sinds kort verhuisd naar de Zuid Hollandse eilanden en was nu samen met haar man Jan aanwezig

Märy was een echte Bodegraafse en kende alle gasten met hun voorkeuren van bv muziek, varen en hobby's. In het dorp toerde ze vaak met haar scootmobiel rond en was dan vaak een aanspreekpunt met vragen over de Zonnebloem

Märy heeft veel betekend voor de afdeling en introduceerde oa Rondom tien en FFeruit

Samen met Jan indexeerde ze de specificaties van de gasten, evenals de uitnodigingsbrieven voor een dagactiviteit Ook de Nieuwsbrief komt uit haar koker die 4 x per jaar bezorgd wordt bij alle gasten en vrijwilligers

 

Beiden zijn in het zonnetje gezet en geëerd. Märy kreeg een pracht beeldje aangeboden voor haar jarenlange inzet en beiden zijn nog verwend met een cadeaubon en een prachtige bos bloemen 

Na een gezellig uurtje was het afscheid nemen met de kreet “we komen zeker kijken op jullie nieuwe stek”. 

 

Märy en Jan, het ga jullie goed daar in Dirksland

 

Een vrijwilliger

 

Gerda Nederhoff

0182301174
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken