Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

FILMMIDDAG 25-02-2020

filmmiddag-foto-7jpg

Dinsdagmiddag 25 februari werd de natuurfilm "De achtertuin van Assen" getoond aan onze gasten.

Dinsdagmiddag 25 februari werd de natuurfilm "De achtertuin van Assen" getoond aan onze gasten. Deze film is gemaakt door de bekende filmmakers Henk en Janetta Bos. Momenteel draait hun nieuwe natuurfilm "Habitat" in verschillende bioscopen in heel het land.

"De achtertuin van Assen" is dan ook een prachtige film over de natuur in en om Assen. Zo konden we genieten van schitterende opnames genomen in het Amelterbos, Kamperheide, het bos bij Vredenveld en bij een boerderij in Loon.

We zagen het broedproces ( van nestjes bouwen, voeden van de jongen, tot het uitvliegen ) van de volgende vogels: de boomklever, koolmezen, pimpelmezen, boerenzwaluwen, bonte specht en de groene specht. Het in beeld kunnen brengen van het broedproces van de groene specht is heel uniek en vergt heel veel geduld en ook een portie geluk om deze vogel te vinden.

We hebben allemaal genoten van deze prachtige natuurfilm. Al met al hebben we een gezellige en leerzame middag gehad met elkaar.

Harma Beukema

0599-234842
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?