Neutieschieten

20230401140936jpg

Traditiegetrouw ontmoeten wij elkaar tijdens een sportief evenement in de tijd rond Pasen: Neutieschieten

Plaats van handeling was dit jaar Accommodatie 't Brughuus in Valthermond.
Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover! Na een aantal jaren waarbij het Neutties schieten niet door kon gaan, liepen nu gelukkig wel  de gasten om half twee Het Brughuus in Valthermond binnen. Gasten uit Borger, 2e Exloërmond en Valthermond kwamen hier samen. In een mooie zaal, die echt liet zien dat het voorjaar weer gaat komen, stond het parcours klaar.

Na koffie en thee met lekkere paastraktaties ging de wedstrijd van start. Verschillende rondes werden gespeeld en het was duidelijk dat Neutties schieten geen gemakkelijk spel is. Toch hadden sommige gasten een goede techniek, want de nummer één wist  bijna elke ronde punten te scoren. Deze tactiek werd niet door iedereen beheerst, maar dat maakte voor deze gezellige middag niets uit.

Er is veel gepraat, gespeeld, gelachen, gesnoept, gedronken, ..... kortom een fijne middag voor alle gasten en vrijwilligers.

Harma Beukema

0599-234842
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?