NL DOET

De leerlingen van het BHC verzorgen een lunch voor 50 gasten van de Zonnebloem.

Het Oranjefonds organiseerde 15-16 maart j.l. samen met vele organisaties in het land NL-Doet, de grootste vrijwilligers organisatie van Nederland.

De Zonnebloem Boxtel/Gemonde organiseerde 15 maart j.l. in het kader van NL-Doet samen met de VMBO school BHC Boxtel een heerlijke lunch.

In de aula van het BHC genoten zo’n 50 gasten van de Zonnebloem van een 2 uur durende lunch verzorgd door leerlingen van de opleiding Zorg en Welzijn van de betreffende school.                                                                                                                                            

Met veel belangstelling en hartelijkheid voor de gasten werden de gerechten op een keurige wijze aan de tafels uitgeserveerd tot tevredenheid van de gasten.                                                                                                                              Een Een aantal leerlingen zorgden voor een muzikale omlijsting met zang en dans.

Rond twee uur ging iedereen zeer dankbaar en voldaan richting huiswaarts. Absoluut een geslaagde middag. Een mooie aktiviteit voor herhaling vatbaar.

Henny van de Sande

06-57647204
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?