Regiovakantie De Heerenhof te Mechelen

Na het succes van 2018 is er in de periode 15 t/m 20-04- 2019 weer een regiovakantie Dommel en Aa georganiseerd

Citaat uit het verslag van de vakantieweek: "Het is mooi om te zien dat er nieuwe vriendschappen zijn gesloten en dat mensen die het eerst spannend vonden om mee te gaan, met een goed gevoel naar huis gaan. Voor een aantal zijn er overwinninghen geweest op emotioneel gebied. Er is begrip gekweekt voor ieders mankementen en een gevoel gegroeid dat je niet alleen bent met je kwalen en je zorgen. Dat maakt het een fantastische vakantie om mee te maken en op terug te kijken ".

Drie gasten uit de afdeling Boxtel/Gemonde hebben deel genomen aan deze vakantieweek. Zij hebben genoten van het mooie Mechelen met zijn vakwerkhuizen, glooiende heuvels en het kleine stroompje dat door het dorp vloeit.

Er was ook deze week weer een keuze uit uitstapjes: dierentuin GaiaZoo, Valkenburg, Mondo Verde, Wittem etc. Ook in en om het hotel zijn er diverse aktiviteiten geweest zoals; een muziekbingo, een  Bonte Avond en het bakken van Limburgse vlaai door de lokale bakker.

Al met al een ervaring die we hopen als regio in 2020 te herhalen.

Henny van de Sande

06-57647204
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?