Musical De Spelelier

afbeelding-de-musicaljpg

De gasten van de Zonnebloem wonen de generale repetitie bij van de groep 8 musical van basisschool de Spelelier.

In juli mochten de gasten aansluiten bij de groep 8 musical van basisschool de Spelelier. Het was een zeer warme maandag maar daar hadden we gelukkig tijdens de musical geen last van. Alle gasten werden sowieso voorzien van koffie/thee met iets lekkers en er werd natuurlijk veel water geschonken.

De leerlingen van groep 8 vonden het erg spannend dat er gasten waren bij de generale repetitie. Ze deden wel hun uiterste best en dat was te zien. Een van de gasten was jarig en de leerlingen hebben zowel voor als na de musical “lang zal ze leven” gezongen”.

Het was een feestelijke bijeenkomst en als dank kregen de leerlingen van groep 8 een zonnebloem en samen met het koor werden ze getrakteerd op snoep.

Zowel de leerkrachten en leerlingen vonden het een feest dat de zonnebloem gasten aanwezig waren en we zijn al weer uitgenodigd om aan te sluiten bij de musical van het volgend schooljaar. De aanwezige gasten waren unaniem enthousiast en dat was al te lezen in het Brabants Centrum.

Henny van de Sande

06-57647204
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?