Schilderles afdeling Ossendrecht.

bewerkt-12jpg

Leuke middag schilderles onder leiding van Liesbeth Oudshoorn.

Dinsdag middag twaalf februari verzamelde de gasten van de afdeling Ossendrecht zich in het Multifunctioneel Centrum "De Drieschaar"  doel was om te gaan schilderen onder leiding van Liesbeth Oudshoorn.

Liesbeth was zelfstandig interim manager, maar in 2010, tijdens de crisis was het lastig  om opdrachten te vinden  die paste bij haar kennis en ervaring. Omdat zij al lang een passie had voor schilderen, werd het roer omgegooid en ging zij als ondernemer het schilderen serieus en professioneel  aanpakken, ondanks haar 56e jaar.Het volgen van een aantal masterclasses en een opleiding bij Filarski Academie zorgde voor een stevige basis.

Het levensmotto van Liesbeth : bijdragen aan de verbetering van kwaliteit van leven, zowel voor mensen als voor dieren, sluit goed aan bij de doelstelling van de Zonnebloem.

Onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers werd in het welkomstwoordje uitgelegd wat de bedoeling was van deze activiteit.Liesbeth legde uit hoe de gasten het beste te werk kon gaan, en had ook enkele voorbeeldjes meegebracht die ze na konden schilderen.

Iedereen ging gelijk aan de slag, en met tips tussendoor van Liesbeth kwamen er verassende en leuke schilderijtjes tot stand, die op een kunstgalerie niet zouden misstaan.Na deze gezellig en leerzame middag ging iedereen met een tevreden gezicht met het kunstwerk naar huis.

 Zonnebloem Ossendrecht.

Drea Wesselink

0164-255766
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Evenementen en festivals