Musical Diner voor twee.

Zonnebloem afdeling

Gasten en vrijwilligers van de afdelingen Capelle Centrum en Capelle Schollevaar-Schenkel hebben op uitnodiging van de regio Krimpen een leuke Musical bijgewoond in het Isala theater.

Ver voor aanvang kwamen de gasten al binnendruppelen en moest er geholpen worden met jassen ophangen, rollators een plekje geven en mensen van een bakje koffie of thee voorzien. Eenmaal allemaal binnen kon iedereen genieten van de bijna 3 uur durende musical: Diner voor Twee, die speciaal voor de Zonnebloem geschreven is en het hele land doorreist.  In de hoofdrollen waren o.a. Ron Brandsteder, Petra berger en Joke de Kruijf te bewonderen. Het was een gezellige klucht over twee stellen die per ongeluk in hetzelfde een-tafel-restaurant en dezelfde suite terecht kwamen maar heel verschillend waren. Een zangeres met huwelijksproblemen die moest optreden de volgende dag en een Amsterdams stel dat deze prijs gewonnen had.

Veel liedjes konden meegezongen worden van  o.a. Willeke Alberti en Marco Borsato. En het was natuurlijk lachen om de perikelen van de stellen die natuurlijk per ongeluk bij elkaar in bed belandden. Na de happening iedereen weer netjes in zijn/haar jas geholpen en kwamen de busjes weer voorrijden. We kunnen weer terugkijken op een geweldig geslaagde middag voor onze gasten, iedereen heeft ervan genoten!

Rosemary Hakkaart.

Rosemary Hakkaart

010-4583776
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals