Scootmobiel tocht

Zonnebloem afdeling

Onze jaarlijkse scootmobiel tocht

Op 11 juni hebben we weer een scootmobieltocht gehouden. Dit keer gingen er 12 gasten mee die door 8 vrijwilligers begeleid werden op de fiets.

De rit ging door het Schollebos, richting Nieuwerkerk. Onderweg werden door de gasten veel vragen gesteld, men wilde alles weten over de omgeving. Er werd een stop gemaakt waarbij de koekjes en het nodige drinken genuttigd werd, dit was wel nodig want het was een warme dag.

We kwamen aan bij de Hitandse baan, waar mooie chalets staan, maar waar ook de steenovens ooit gestaan hebben. Daar staat nu het pannenkoekenhuis "bij de steenoven" waar we genoten hebben van pannenkoeken met spek of kaas of appel, en natuurlijk weer iets te drinken, met een ijsje toe.

Onderweg zagen we dat het ooievaarsnest bewoond werd door een gezin met 2 kinderen.  Ook hebben we stil gestaan bij het standbeeld over de watersnoodramp in 1953. Op de terugweg nog even iets gedronken en voor we het wisten hadden we de eindbestemming" De Bazuin" bereikt.

Iedereen was moe maar voldaan en had de nodige vitamine-D opgedaan omdat de zon ons goed gezind was die dag.

De vrijwilligers werden bedankt voor de goede zorgen, maar ook zij hebben het reuze naar de zin gehad.

Rosemary Hakkaart

010-4583776
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals