Scootmobieltocht

Zonnebloem afdeling

Ons jaarlijkse uitje met de scootmobiel

Op 5 oktober  verzamelden zich in Bermensteyn 14 Gasten en 6 vrijwilligers voor de scootmobieltocht. Er werd eerst koffie gedronken met wat lekkers er bij en de bandenspanning werd gecontroleerd (met dank aan de huismeester).

Om 11 uur gingen we op pad,  het was nog wat frisjes maar het zonnetje scheen. Dat was een week eerder, de officiele eerste geplande datum wel anders met storm en regen. We hebben het lekker dichtbij huis gehouden, rondtoeren in het Schollebos en even naar de kinderboerderij waar niet echt veel te zien was.

Gauw door met een omweg over de ’s Gravenweg en weer door het bos naar het pannenkoekenhuis waar we heerlijk smulden van de pannenkoek en het ijs. Toen nog getourd bij de volkstuinvereniging wat altijd leuk is, nog steeds veel bloemen te zien in mooie kleuren, fruit aan de bomen en de beginnende herfstkleuren. Daarna weer op huis aan en om 16.00 uur waren we weer terug in Bermensteyn.

Een leuke dag met een lekker zonnetje, gezellige mensen en voor enkelen toch een spannende ervaring om een hele tijd te rijden op de scootmobiel.

Volgend jaar misschien weer een andere route.

Cisca de Vries

Rosemary Hakkaart

010-4583776
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals