Snertmiddag en Bingo 16 februari 2017!

Zonnebloem afdeling

Het was weer zover, sneeuw en kou en dan denk je aan de snertmiddag met bingo voor onze gasten! En 16 februari was het zover.

De zaal  in Schinckelhove gereed gemaakt, bingo spel en prijzen klaar gezet, broodjes gesmeerd en de soep op de kookplaat, starten maar!!

Alle gasten waren rond 14 uur aanwezig en lekker aan de thee met lekkers en na het tweede bakje gingen we aan de bingo. Er waren leuke prijzen . Er werd flink gekrast op de bingokaart en met spanning op het ontbrekende cijfer gewacht. Tussen de rondes door een klein snackje, zoutje en wat drinken en na de derde ronde werden de tafels gedekt voor de soep, gemaakt door vrijwilligers totaal 25 liter!!! Snert en kippensoep. Om 17.30 ging iedereen vol en voldaan naar huis en een ieder met voor ieder een prijsje.

Vrijwilligers bedankt voor jullie inzet en winkeliers bedankt voor de sponsoring.  (Kaaswinkel De Groot, bloemenzaak De Kleine Plantage, Gall&Gall  en Albert Heijn van WC De Scholver; de Kaasboer aan de Deur, kapsalon Richard van het  Marie Danneelserf; WOP Wijkoverleg Platform; Kippenboer Dijkshoorn van de Capelseweg; Juwelier Saers, De Groentenwinkel, Waaijenborg, Ineke’s Mode, en Bloembinderij Gorissen van de Bermweg, v.d. Graaf Boeken en Muziek, bakker Stam en Jumbo Bruins uit Schenkel). Ze mogen wel eens genoemd worden!!

Rosemary Hakkaart

010-4583776
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals