4 juli naar Blijdorp!

Zonnebloem afdeling

Uitgenodigd door het bedrijf De Monchy, die hun bedrijfsuitje eens ten dienste van anderen wilde invullen, vertrokken wij met 4 auto’s, 15 gasten en 2 vrijwilligers naar de dierentuin.

    Aangekomen stonden de medewerkers en de rolstoelen al te wachten. Eerst een kennismakingsrondje dan in de rolstoelen en de dierentuin in waar begonnen werd met een overheerlijk gebakje en thee of koffie. De sfeer zat er goed in en goed geluimd ging iedereen op pad en al snel had ieder de eigen richting gekozen en werd er genoten van dier en tuin want wat is Blijdorp mooi geworden.
     Om 15 uur een samen komen om een ijsje te eten of wat te drinken waarna iedereen weer uitzwermde, want rond 16 uur werd er weer verzameld bij de uitgang alwaar we verrast werden op nog wat drinken en een flink bord patat. Wat zijn we verwend door de medewerkers van De Monchy. Ook zij hebben genoten en vonden het zeker voor herhaling vatbaar, want wat is mooier dan met een voldaan gevoel huiswaarts te gaan met een glimlach op je gezicht.


Lieve mensen van De Monchy: ontzettend bedankt voor deze geweldige middag!!!

(Tekst: Cisca)

 

Rosemary Hakkaart

010-4583776
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals