Vakantie naar Luijkgestel van 15 t/m 20 oktober

gezelschap-met-koffers-bij-de-busjpg

De bus en de vrijwilligers stonden bij het hotel in Capelle a/d IJssel op de gasten te wachten. Aldaar koffie en wat lekkers gekregen. Met een heerlijk zonnetje gingen we op weg naar de Postelhoef.

Na die lange reis werd er in de middag rustig aangedaan en ’s avonds kennis maken met elkaar en een spelletje en daarna naar…..bed.

 

Dinsdag werd de omgeving bekeken en ‘s middags een mooie Site Seeing en in de avond uren werd er bingo gespeeld, de heer en mw. Lau uit Capelle a/d IJssel gingen met de hoofdprijs er vandoor.

Woensdag werd er begonnen met lekker rustig aan te doen en ’s middags naar “Veldhoven Zoo “ waar we de papegaaien met het gekregen houtje en zaad verwenden. Hiervoor waren  extra vrijwilligers  erbij gekomen om te helpen met het duwen van rolstoelen. ’s Avonds werden er spelletjes gedaan met leuke prijsjes.

Donderdag gingen we naar het klooster de Achelse Kluis, de trappisten, waar nog 2 monniken in woonden. Vervolgens ging de reis naar Valkenswaard, waar de gasten gezellig konden winkelen, terrasje pikken enz. Na weer een heerlijk diner te hebben gehad, werd het ’s avonds een dolle avond. De vrijwilligers hadden zich verkleed en op de gezellige muziek werd er gedanst en gehost, verhalen en gedichten werden voorgedragen.

Vrijdag, alweer de laatste dag en de gasten werden dan ook goed verwend met gezichtsmaskers, massage, nagels lakken en een kapster.

Eind van de middag een foto reportage. De laatste avond was het een gezellige boel met muziek en Sjaco, de polonaise kon dan ook niet uit blijven.  Alle vrijwilligers werden bedankt voor hun goede zorgen en de gasten voor hun gezelligheid.

Na de laatste nacht werd er zaterdag ochtend na het ontbijt alles klaar gemaakt om weer richting Capelle a/d IJssel te gaan.

 

Er zijn van onze afdeling 5 gasten en 2 vrijwilligers mee geweest, die net als alle andere gasten en vrijwilligers een reuze gezellige  en zonnige week hebben gehad.

 

(Tekst: Bea, een van de vrijwilligers)

 

 

Rosemary Hakkaart

010-4583776
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals