ING met Zonnebloem-gasten in de Rotterdamse Dierentuin

dsc1284-1jpg

Naar Blijdorp op uitnodiging van de ING die hun bedrijfsuitje ten dienste stelden van anderen.

En zo mochten wij, 14 gasten en 2 vrijwilligers, naar de dierentuin. (Sommige gasten hadden in geen tientallen jaren de dierentuin van binnen gezien.)
     Daar aangekomen stonden er al rolstoelen en ook de mensen die de rolstoelen zouden duwen. Na de kennismaking en een korte uitleg over hoe te rijden met een rolstoel, gingen we eerst aan de koffie of thee met een heerlijk stuk gebak. Van 13.30 uur tot 16 uur werden de dieren van allerlei continenten bewonderd. In het oceanium maakten sommigen nog de aanval van een haai mee. Een schildpad was op zijn rug geland en dat vond de haai geen goed idee en beet prompt in de staart van de schildpad die flink bloedend de aftocht blies. Sensatie alom.
    Al dwalend tussen olifanten en giraffen en genietend van de zebra’s, de vliegshow met de roofvogels  en de mooie vlinders in Amazonica en soms knabbelend aan een ijsje,  werd er ook gezellig gekletst.
    Om 16 uur werd er afgesloten met een lekker drankje.
Na een dik verdiend dank jullie wel voor de mensen van de ING en een applaus voor hun scheidden onze wegen weer. Met een voldaan gevoel ging ieder huiswaarts.
Ook nog een dank je wel voor Paul van Gink en Edward (onze penningmeester) voor het brengen en weer ophalen van gasten.
 
Al met al een zéér geslaagde middag!!
 
(Tekst: Cisca de Vries)
 
 
 
 
 

Rosemary Hakkaart

010-4583776
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals