PASEN!

easter-21970431280jpg

En weer kwam daar de paashaas aangehuppeld, weer in corona tijd, in een Lock down die al een hele tijd duurt.

Maar deze zonnebloemige paashazen wilden dat niet ongemerkt
voorbij laten gaan en werd er druk nagedacht. Vorig jaar een zakje paaseitjes vonden we te simpel. Laten wij nou verschillende  paashazen in het activiteitenteam hebben…. Eentje die graag knutselt en eentje die zorgt dat het op management gebied goed in elkaar zit, eentje die graag zingt en gitaar speelt en eentje die zo goed de weg weet op de computer waar hij na heel wat speurwerk Hét! gevonden had. En na wat gerekend te hebben en hulp
van de Wop Oostgaarde en Wop Schollevaar, konden we het nog waar gaan maken ook.
   We hebben de hulp ingeroepen en gekregen van over de 20 andere paashazen waar wij echt niet zonder kunnen die allemaal met een aantal bruine tassen op pad gingen. En wat hebben ze een blije gezichten gezien, wat verrast waren jullie. En weet u…. dát is nou zo leuk om zien voor ons! Dan ook nog van diverse mensen een heel lief bedankje gestuurd krijgen of gewoon zo… aan de deur. Tot aan het eind van de gang klonk nog steeds dat het vogelhuisje met het paaskuikentje, de eitjes en het plantje zo mooi was.
   Lieve allemaal, we hebben het heel graag voor jullie gedaan en hopen dat er nog lang van genoten gaat worden.

Met de groetjes van alle Zonnebloemige paashazen!!

Rosemary Hakkaart

010-4583776
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals