Workshop bloemstukjes maken

bloemenworkshop-1jpg

Leuke bezigheid voor kleine groepjes gasten.

Na een lange tijd weer een bloemen workshop:

15 juli gingen we met 3 gasten richting de Bermweg, waar we bij Ellie Bos een zeer geslaagde bloemen workshop hebben gehad.

Er werd een mooie combinatie gemaakt met een vaasje met zomerbloemen. Naar eigen keuze een vetplantje wat op boomschors werd geplaatst en op een rond stukje oase werd een leuk boeketje gemaakt. Gelukkig liet de zon zich ook nog even zien, zodat we na verrichtte arbeid lekker in haar mooie tuin aan de vaart af konden sluiten met een drankje en snackje. Zo ging iedereen weer met een fijn gevoel naar huis en dat was zeker voor herhaling vatbaar.

Die herhaling kwam dan ook op 28 juli.

We ging met 4 gasten op naar de bloemen workshop.

Dit keer was er gekozen om een mooie taart van oase op te maken met zomer bloemen. Jammer nagenoeg hield de regen maar niet op, maar niet getreurd Ellie stelde haar gezellige huiskamer ter beschikking om daar te genieten van een lekker drankje en een snackje. Wat zo fijn is dat iedereen naar tevredenheid huiswaarts ging.

Ellie dankjewel voor de gast vrijheid.

Rosemary Hakkaart

010-4583776
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals