Vrijwilligers vergaderingen

cisca-beeldje-3-bloemenjpg

Eindelijk ook voor de vrijwilligers weer eens een bijeenkomst, het waren er wel 2 omdat er maar maximaal 20 mensen in de zaal mochten volgens de huidige regels. Maar we zijn weer bij!

Het heeft helaas even geduurd maar op 10 en 16 februari konden we eindelijk onze vrijwilligers weer fysiek zien: echt geweldig! Dit werd mogelijk gemaakt door het Huis van de Wijk Schollevaar die ons de gelegenheid gaven om bij elkaar te komen en het uitstekend hebben verzorgd en ook de ondersteuning vanuit Maak Capelle: enorm veel dank!  Door het maximum aantal van 20 personen per keer helaas nog niet allemaal tegelijkertijd, maar dit mocht de pret niet drukken. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van ons Bestuurslid Activiteiten Cisca de Vries, maar gelukkig blijft zij zeker nog betrokken bij onze afdeling. Zij werd in het zonnetje gezet met bloemen en een beeldje (foto).
2021 was zeker ook voor onze gasten en vrijwilligers een zeer bewogen en soms lastig jaar. Activiteiten in groepsverband waren maar beperkt mogelijk. Veel 1 op 1 bezoeken, telefonisch contact en aandacht via presentjes, kaarten en uiteraard ons eigen Zonnekrantje. Vergaderingen stonden dan ook met name in het teken van onze vrijwilligers: hoe is het hun in het afgelopen jaar vergaan, wat verwachten zij het komend jaar van de Zonnebloem en van het Bestuur. Allemaal uiteraard met het doel onze gasten zoveel mogelijk uit hun isolement te halen en hen veel gezellige momenten te laten beleven. Want na de vergaderingen was 1 ding ons wel duidelijk: wij zijn enthousiast en vol energie en gaan er weer voor dit jaar!

Namens het Bestuur van de Zonnebloem
Monique van der Pas, voorzitter

Rosemary Hakkaart

010-4583776
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals