Eerste inloopmiddag!

inloop-6-4-22-website-voorfotojpg

Elke maand voortaan een gezellige inloopmiddag voor Zonnebloem gasten in het Huis van de Wijk Schollevaar

De allereerste inloop!

Er was weer wat moois ontsproten aan wat Zonnebloem breinen… We gaan een inloop middag organiseren”.  Zo gezegd zo gedaan en vandaag 6 april  was de allereerste keer!  Alle gasten hebben een uitnodiging gekregen en een leuk aantal had zich aangemeld. Voor deze eerste keer was dat gevraagd want voor ons is het ook maar de vraag hoeveel gasten er zouden komen.   En er waren er 16. Heel leuk om mee te beginnen. Er kunnen 30 personen in de zaal.  En er zijn wat enthousiaste vrijwilligers die van deze middagen fijne middagen gaan maken, wat willen we dan nog méér….  Liefst een volle zaal….

Er werd heerlijk gekletst onder het genot van een kopje thee of koffie met een koekje en er werd gekleurd, gebreid, zeer fanatiek gesjoeld en een spelletjes domino gedaan. De gasten vonden het erg gezellig en ongedwongen én fijn om weer even met elkaar te zijn.

De volgende data zijn 4 mei en 1 juni. En als het nu een succes  blijft, dan volgen er vast nog meer eerste-woensdag-van-de-maand-inlopen!!

 

Cisca

Rosemary Hakkaart

010-4583776
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals