Klaverjasmiddag

klaverjassen-20-julijpg

Gezellig samen klaverjassen, wat is dat lang geleden...

Klaverjasmiddag in Huis van de Wijk Schollevaar

Geheel in stijl van het thema van het nieuwe Zonnekrantje heeft er woensdagmiddag 20 juli voor de 2de keer een Zonnebloem klaverjas toernooi plaatsgevonden. Ja, ja u leest het goed. Dit keer met 3 tafels in plaats van 4, maar dat mag de pret niet drukken. Wat een gezelligheid was het weer, maar ook hier en daar lekker fanatiek. Zelf speel ik meestal ook mee en ik weet nog goed dat ik de 1ste keer dacht: lekker ontspannen en ik hoef vast niet zo goed op te letten. Mis dus.
Opletten geblazen, want er wordt zeer scherp gespeeld. En let je even niet op dan heeft je tegenstander al weer roem te pakken. Voor degene die geen kennis heeft van klaverjassen: er ligt dan een volgorde op tafel (4 kaart) die extra punten oplevert. Spelletjes spelen blijft altijd leuk maar als er iets te winnen is dan doet men altijd net iets meer zijn best. Op de foto ziet u vast wel wie er dit keer met de 1st, 2de en 3de prijs naar huis zijn gegaan 😊. Helaas waren er al mensen naar huis op moment van de foto. We gaan dit zeker vaker doen. Mocht u denken wat leuk dat klaverjassen dat kan en wil ik ook: geeft u zich dan top bij Joke van Leeuwen. Vindt u het leuk om er gewoon gezellig bij aanwezig te zijn en te kijken: altijd welkom!

Monique (voorzitter)

Rosemary Hakkaart

010-4583776
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals