Bezoek Kerstconcert in de Laurenskerk

img-20221231-wa0015jpg

Bezoek Kerstconcert voor ouderen in de Laurenskerk te Rotterdam. 50 gasten met vrijwilligers bezochten dit mooie concert.

Op donderdag 15 december gingen we eind van de middag met een bus vol gasten en vrijwilligsters op weg naar het kerstconcert  in de Laurenskerk in Rotterdam.

Aangekomen waren we niet de enigsten, 1450 mensen waren aanwezig bij dit concert.

Nadat we een plaats gevonden hadden ging het van start. Na een praatje door de voorzitter van organisatie Laurens ging het beginnen

Er waren 3 koren, t.w. de Slagsingers uit Barendrecht; Gemengd Koor Delfshaven en kleinkoor ‘Shine’ uit Rotterdam. Er was een orkest en een ‘handbel’groep van jongeren die mooie muziek begeleidde met handbellen. Nog nooit gezien.  Het begon en het was meteen Kippenvel. De sopranen, de alten en tenoren je moest erbij zijn om dat te horen.

Onbeschrijfelijk zuiver en goed te horen qua akoestiek.  Er werd geëindigd met het Halleluja

En daarna een oorverdovend applaus.

Nog een lekker ‘Glühweintje’  tot besluit en toen glibberend en glijdend naar de bus want het ijzelde inmiddels flink op dit late uur.  Het was spekglad. Maar complimenten voor de chauffeur die ons heelhuids naar huis heeft gebracht. Al met al een schitterende avond.

 

Rosemary Hakkaart

010-4583776
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals