Muziekmiddag met Duo Request

20230217154556jpg

Een gezellige muziekmiddag met onze gasten gehad. Dansen, zingen en lekker gekletst onder het genot van heerlijke versnaperingen.

Hallo allemaal. 

Op vrijdag 17 februari 2023 hadden we een muziekfeest van de Zonnebloem afd. Capelle Schollevaar/Schenkel in gebouw ‘de Merel’ in Capelle aan den IJssel. Deze activiteit is geleid door Monique en Mies 

Een leuke muziekmiddag met gezellige liedjes gezongen door het Duo Request.( zangeres Mona en zanger Theo ). We hebben gedanst, polonaise gelopen en meegezongen. Met een heerlijk gebakje en de nodige hapjes en drankjes, alles was goed verzorgd. De gasten van de Zonnebloem hebben zich prima vermaakt. Helaas konden er een aantal gasten door ziekte niet aanwezig zijn. Maar dat mocht de pret niet drukken. 

Het Duo Request heeft van alles en nog wat gezongen. Verzoek nummers konden aangevraagd worden. Duo Request was van alle markten thuis.  
We hebben line dancing geleerd. Jammer dat de dansers die voor de demonstratie waren gevraagd, niet kwamen. De line dansers die zouden komen begonnen net met line dansen. Misschien last van koudwater vrees? Maar daar was een oplossing voor bedacht door Monique en Mies.
Het Duo Request ( zangeres Mona)heeft ons line dansen geleerd voor de mensen die het wilde leren. Dat was geslaagd. En leuk dat het was. Maar aan alles komt een eind en om 16:30 uur was de muziekmiddag afgelopen. 

Iedereen vond het een leuke geslaagde middag. De gasten waren enthousiast en gingen met een glimlach naar huis. Daar doen we het voor! 

Alle vrijwilligers en gasten bedankt voor een leuke middag.  

 

Rianne Visbeen, vrijwilliger

Rosemary Hakkaart

010-4583776
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals