Paaslunch in de Bermesteyn

20230407133224jpg

Vele gasten en vrijwilligers genoten van een muzikale paaslunch in de zaal bij de Bermesteyn

"Eindelijk weer een activiteit in het mooie en gezellige Bermensteyn: ONZE PAASLUNCH.

 

Onze gasten werden geheel in stijl  verwelkomd door ja ja wie anders dan de paashaas. Met een gezellige gele tulp in de hand, even lachen voor een leuke omlijste foto met of zonder de paashaas om vervolgens in de zaal plaats te nemen. Hier werd men ontvangen door vrijwilligers van Bermensteyn en onze eigen vrijwilligers. Ontvangst met thee/koffie en wat lekkers gevolgd door een uitgebreide en overheerlijke lunch verzorgd vanuit Bermensteyn. Onze vrijwilliger Bianca zorgde tijdens de lunch voor gezellige live muziek op de piano en accordeon.

 

De opkomst was geweldig. Een mooie gelegenheid dus om een aantal van onze vrijwilligers in het zonnetje te zetten en te bedanken voor meer dan 10 jaar inzet voor de Zonnebloem. Met een mooie zilveren insigne, oorkonde, persoonlijke felicitatiekaart van de directeur van de Zonnebloem en een bos bloemen gingen zij naar huis. Het was weer een gezellige en geslaagde lunch en iedereen ging tevreden het Paas weekend in. Dank aan iedereen die deze activiteit heeft ondersteund! Zonder alle steun kunnen wij dit allemaal niet doen".   

 

Monique van der Pas

Rosemary Hakkaart

010-4583776
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals