Feestelijke Dag van de Ouderen

img-20231007-wa0018jpg

Een gezellig feest met een boeiende verhalenverteller, een heerlijke lunch en de muziek van het enthousiaste zangduo Andy en Grace. Genieten dus!

Dag van de Ouderen:

1x per jaar is de week van de Ouderen. Voor ons weer een mooie gelegenheid om de Dag van de Ouderen een mooi en feestelijk tintje te geven. Want zeg nu zelf hoe mooi is het om tijd met onze ouderen door te brengen. Die bepaalde blik die je ontvangt als ze blij en dankbaar zijn. Ik weet niet hoe ik deze moet omschrijven maar het raakt je en daar doen we het voor.  

 

Locatie Bermensteyn is een perfecte locatie voor grote activiteiten. Niet alleen qua ruimte maar ook de catering. Ontvangst met koffie/thee en een kleurrijk gebakje, gevolgd door verhalen van storyteller Hans van Woerkom muzikaal begeleid door Onno van Tongeren. Verhalen worden dan zoveel mooier en levendiger. Een aanrader. Snel de overheerlijke lunch uitserveren en door naar Andy & Grace. En wie denkt dat je in je stoel kan blijven zitten heeft het mis: wat een geweldige muzikanten zijn dit! Voetjes of zelfs wieltjes van de vloer!  

 

Een hele dag kan lang zijn maar de tijd vloog voorbij. Moe maar zeker zeer voldaan keerden onze gasten/deelnemers en vrijwilligers naar huis. Dank aan kok Ron, zijn vrouw Wandy en vrijwilligers van Bermensteyn die de gehele catering voor ons verzorgde. Maar ook aan MAAK Capelle via WOP Schollevaar en Havensteder die deze dag mede mogelijk maakten. En dank aan Corrie en Mies voor het organiseren.Al met al een zeer mooie en ontzettend geslaagde dag.

 

Trots op onze ladies in red en dat ik daar deel van mag uitmaken. En ik denk dat Zonnebloem Capelle Schollevaar-Schenkel een nieuw lijflied heeft  J.

 

Groet Monique van der Pas

Rosemary Hakkaart

010-4583776
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals