Lintjesregen

Zonnebloem afdelingsnieuws

Ruim vijftig Zonnebloemvrijwilligers ontvingen afgelopen woensdag een koninklijke onderscheiding tijdens de jaarlijkse lintjesregen.

Tijdens de lintjesregen worden Koninklijke onderscheidingen in de Orde van de Nederlandse Leeuw en in de Orde van Oranje-Nassau uitgereikt ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van Zijne Majesteit de Koning. Dit jaar is er ter gelegenheid van Koningsdag in totaal aan 2.815 personen een Koninklijke onderscheiding verleend.

De Zonnebloemvrijwilligers kregen een lintje, omdat zij zich vaak al jarenlang belangeloos inzetten voor anderen. De Zonnebloem telt zo'n 40.000 vrijwilligers, die samen het leven van mensen met een lichamelijke beperking verrijken. Elke dag opnieuw zijn er vrijwilligers op de been om een bezoekje te brengen bij mensen thuis of om samen eropuit te trekken. 

Yvonne Denneboom van onze afdeling kreeg op 26 april van onze burgemeester, de heer Oskam, voor al haar vrijwilligerswerk bij verschillende instellingen ook deze  Koninklijke onderscheiding.

Rosemary Hakkaart

010-4583776
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals