Help Nederland vooruit

Op zaterdag 21 maart jongstleden heeft de penningmeester van de Zonnebloem afdeling Capelle Schollevaar/Schenkel een donatiecheque van € 3.000,- in ontvangst mogen nemen.

Dit gebeurde in het kader van de actie ‘Help Nederland Vooruit’ en het bedrag werd door
ING Nederland beschikbaar gesteld. Dit betekent dat, van de vijf genomineerden, het door deze lokale afdeling van de Zonnebloem ingediende initiatief op de tweede plaats is geëindigd met het aantal vergaarde online-stemmen die in de periode van 22 januari t/m 12 februari konden worden uitgebracht. Vanzelfsprekend is het plaatselijke afdelingsbestuur zeer verheugd met dit behaalde resultaat en bedankt in de eerste plaats ING voor haar maatschappelijke betrokkenheid. Verder spreekt het bestuur uiteraard haar dank uit aan iedereen  die op dit initiatief gestemd heeft. De verkregen donatie zal worden gebruikt om, conform de doelstelling van de Zonnebloem, mensen (veelal ouderen) met een fysieke beperking in de Capelse wijken Schollevaar en Schenkel een gevarieerd programma aan te bieden van gezamenlijke uitstapjes en uiteenlopende activiteiten binnenshuis. Dit alles met de onmisbare hulp van een groot aantal enthousiaste en gedreven vrijwilligers.

Rosemary Hakkaart

010-4583776
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals