Het Zonnekrantje

Velen van jullie zullen hem al in de brievenbus hebben ontvangen:

ons krantje voor en door vrijwilligers en gasten van onze afdeling Zonnebloem Schollevaar-Schenkel.
 
Het Bestuur heeft dit initiatief opgepakt omdat wij  onze gasten (en vrijwilligers) willen steunen in deze bizarre en vaak eenzame tijd. Veel initiatieven worden met name digitaal aangeboden. Hiermee bereiken wij helaas het merendeel van onze gasten niet, terwijl juist zij op contactmomenten zitten te wachten. Wij proberen in dit krantje diverse digitale initiatieven om te zetten in hard copy en bieden diverse bezigheden aan waaronder puzzels, thema verhalen, verhalen/gedichten van onze vrijwilligers en gasten, tips, foto's etc. Ook een agenda maakt onderdeel uit van onze krant.   
 
We hoeven het jullie waarschijnlijk niet te zeggen maar doen het toch: super trots zijn wij op ons eigen Zonnekrantje! Zo ongelofelijk veel enthousiaste, leuke en mooie reacties zowel vanuit de lezer als mensen die graag input willen leveren dat we besloten hebben om voorlopig ons Zonnekrantje maandelijks uit te brengen. Succes en voortgang is uiteraard afhankelijk van alle (doorlopende) input die wij vanuit onze vrijwilligers en gasten ontvangen, maar ook vanuit andere Capelse organisaties. Alles wat past bij onze doelgroep: mensen met een fysieke beperking.  
 
Heb je input? Lever deze dan aan via e-mail
Zonnebloem-CSS@ziggo.nl of doe het in de brievenbus aan de Henry Moorepassage 66.         
Hou eind juni/begin juli jullie brievenbus in de gaten voor de volgende editie!
 
Namens het Bestuur
Monique van der Pas
Voorzitter (en redactie)

Rosemary Hakkaart

010-4583776
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals