´t Zonnekrantje

En zo zijn we al weer bij het 5de exemplaar van ons Zonnekrantje beland. Wat was deze weer geweldig. Een speciale december editie, vol met knutseltips en uiteraard aandacht voor de kerst.

Heeft u gelet op het aantal pagina’s? Dit keer welgeteld 28, een record! Dit was uiteraard alleen mogelijk met alle input die wij van iedereen hebben ontvangen: ga zo door. Trots op het krantje en op alle mensen die het tot stand komen mogelijk maken. 
 
Ik kijk nu al weer uit naar de volgende editie. Bent u al benieuwd naar het thema? Tipje van de sluier: we gaan terug in de tijd. Hoe herkenbaar voor u allen, dus kom maar op met al die verhalen uit de oude doos. Hoe vaak horen we niet “vroeger was alles anders/beter”? Dit is uw kans. Heeft u mooie verhalen of anekdotes over vroeger, foto’s van lang geleden of wellicht voorwerpen uit de oude tijd, laat het ons vooral weten. Een breed onderwerp waarbij u bijvoorbeeld kunt denken aan hoe er vroeger werd geleefd, hoe we eruit zagen, waar verdienden we ons geld mee/welke beroepen. Laten we er met zijn allen weer een mooi en gezellig krantje van maken.

Monique (voorzitter)
 
 
 

Rosemary Hakkaart

010-4583776
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals