Zonnekrantje nummer 8 !

Een special over vakanties van weleer en meer...

Deze week valt Zonnekrantje nummer 8 alweer in de bus bij de gasten, vrijwilligers en betrokkenen/sponsors van de afd. Schollevaar-Schenkel. Tijdens de Corona crisis konden wij hierdoor toch een wij-gevoel creëren. Maar iedereen vindt het zo leuk dat wij er mee doorgaan, alleen wordt de frequentie wat lager nu de activiteiten zelf weer gestart zijn. 

Het thema is: 'vakanties van weleer'. En wat een diversiteit aan artikelen hebben we weer voor u mogen verzamelen. Hoe zijn vakanties eigenlijk ontstaan? Wie kent hem niet: het treintje naar Oostvoorne? leuke verhalen en wetenwaardigheden door de gasten en vrijwilligers zelf ingebracht en natuurlijk heeft Monique weer een paar (5) gasten kunnen strikken voor een interview. Jacqeline van Welzijn Capelle heeft een stukje geschreven en Rob van Sonrisa is weer van de partij met een mooi verhaal. Deze keer ook een echte Capelle quiz!  Wij wensen u veel lees- en puzzelplezier! en vergeet vooral de tips niet voor de kleine uitjes (op de achterzijde).
Groet Rosemary, secretaris.

Rosemary Hakkaart

010-4583776
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals