Kerst 2014

Zonnebloem afdeling

Kerstviering in de Johannahoeve

Op 22 december beleefden zo'n 100 gasten van de 'Zonnebloemafdeling  in het hart van Capelle' een hartverwarmend kerstfeest in de Johannahoeve aan de 's Gravenweg.

Vanaf 10 uur druppelden de eerste gasten binnen, verwelkomd door de Kerstman. De sfeer zat er gelijk al goed in, mede door de gezellige kerstversiering  in de zalen.  De hele dag stonden er vrijwilligers klaar om de gasten te verwennen met allerlei lekkers, een overheerlijk buffet, maar bovenal aandacht voor elkaar..Want is dat niet waar het vooral om draait met de Kerstdagen?   Dus werden er onder het genot van allerlei lekkers samen kerstliedjes gezongen en leuke kerstdoosjes geknutseld . Er werd veel gepraat, maar vooral ook naar elkaar geluisterd, gelachen en af en toe een traantje weggepinkt en zo vloog de dag voorbij. Met een warm en voldaan gevoel gingen zowel de gasten als vrijwilligers weer huiswaarts, wetende dat ze voor even het verschil gemaakt hadden tussen eenzame en warme decemberdagen!

Henny Aerts

06-41500229
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken