Kerstmarkt 2015

Zonnebloem afdeling

Bezoek aan de Kerstmarkt in Zevenhuizen

Maandag 30 november gingen we met de Zonnebloem een dagje naar de Kerstmarkt bij de Intratuin in Zevenhuizen. Elk jaar weer een leuk uitje!

We vertrokken iets later dan 10.00 uur en rond 10.45 arriveerden we bij Intratuin. Na een heerlijk gebakje en koffie/ thee kon de rondrit over de diverse afdelingen beginnen.

Eerst maar eens met de lift naar de 1e etage.  Prachtige tafereeltjes waren er te zien. Van een polderlandschap, winterlandschap met skipiste,  tot prachtige stadjes.

Erg leuk om te zien en de gasten genoten met volle teugen.  Ook was er veel mooi kerstdecoratiemateriaal te koop. We keken onze ogen uit.

Natuurlijk werd er het e.e.a. gekocht. Soms was het moeilijk kiezen, maar uiteindelijk toch wat moois uitgezocht.

Ook de begane grond bood veel moois.  Heel veel verschillende soorten kerstverlichting en kunstkerstbomen.  Maar ook mooie “levende” kransen en planten.

Kortom voor ieder was er wat wils.

Om 13.30 vertrokken we weer naar Capelle aan den IJssel, waar we in de stromende regen moesten uitstappen.  Gauw maar naar binnen naar de warme kachel,  al een heel klein beetje in Kerststemming!

 

Janneke Sleurink

Henny Aerts

06-41500229
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken