Rotary Lentefair

Zonnebloem afdeling

Rotary lentefair

Blij verrast waren we toen de Rotary van Capelle ons enkele maanden geleden benaderde met het voorstel een Lentefair te organiseren, ten bate van onze afdeling "Zonnebloem in 't hart van Capelle".

Op vrijdag 4 maart en zaterdag 5 maart was het dan zover.

De leden van de Rotary hadden Loods 13 op het industrieterrein een ware metamorphose doen ondergaan, waardoor men zich bij binnenkomst gelijk in spaanse sferen onder kon dompelen. De gitaarmuziek en de geuren van de heelijkste tapas kwamen je tegemoet. Onder het genot van een hapje en een drankje kon men heerlijk snuffelen en kopen bij de diverse kramen met sieraden, vintage kleding, tassen en allerlei snuisterijen. Ook de chocolade paasfiguren, de zelfgemaakte jams en vruchtensappen van Jan, de glaasjes cava, de patat en popcorn vonden gretig aftrek. En dit allemaal voor het goede doel: de Zonnebloem. Zowel op vrijdag als op zaterdag werd de lentefair goed bezocht.

Zaterdag om 17 uur konden we met elkaar terugkijken op een zeer geslaagde Lentefair, mogelijk gemaakt door de geweldige inzet van de Rotary en een aantal van onze vrijwilligers. Wat is er een werk verzet door allen! We zijn de Rotary bijzonder dankbaar voor dit geweldige initiatief! Van de opbrengst kunnen we weer een heleboel van onze gasten een mooie dag bezorgen. Ons doel is immers mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd bezorgen, zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Dus nogmaals: veel dank aan de Rotary!

Henny Aerts

06-41500229
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken