"Dineren in Oranje Stijl"

Zonnebloem afdeling

"Dineren in Oranje Stijl"

Op 30 april konden wij, dankzij de opbrengst van de Rotary lentefair, weer een gezellig diner aanbieden aan 100 van onze gasten. Omdat 30 april voor velen toch altijd nog een beetje koninginnedag zal blijven, was het thema "Dineren in Oranje Stijl". En dat was goed te zien. De zaal in woonzorgcentrum De Vijverhof was versierd met vlaggetjes en menig vrijwilliger, Rotarian en gast had een oranje accent in de kleding.

De sfeer zat er al gelijk bij binnenkomst goed in door het muzikale optreden van one-man-band Hugo van Ringelenstijn. Onder het genot van een apéritiefje werd er hier en daar al gezellig meegezongen. Wat volgde was een heerlijke maaltijd. Soep vooraf, nasi met saté en kippenpoot als hoofdgerecht en een oranjepuddinkje als dessert. Tussendoor werd er meegezongen met Hugo en een aantal waagde zich zelfs aan een dansje! Blije gezichten alom en daar is het ons ook om te doen. Na een kopje koffie met Oranjetompuce ter afsluiting ging een ieder tevreden naar huis en konden we terugkijken op weer een geweldige bijeenkomst. En hoe fantastisch dat de Rotary bij monde van Ton Kurtschreuttter aanbood om volgend jaar wederom een diner in Oranje Stijl mogelijk te maken!

Het mag duidelijk zijn dat er bij een feestje voor 100 gasten heel wat komt kijken. Dit kunnen wij dan ook  niet alleen. Naast de altijd enthousiaste inzet van onze eigen vrijwilligers, waren ook diverse leden van de Rotary en hun echtgenotes actief bezig in de bediening,achter de bar en bij het ophalen en thuisbrengen van onze gasten. De Vijverhof stelde ons de ruimte en het personeel ter beschikking, ook een geweldig gebaar. Allen zeer hartelijk bedankt!

 

Henny Aerts

06-41500229
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken