Uitreiking cheque Rotary lentefair, mèt nog een verrassing!

Zonnebloem afdeling

Uitreiking cheque Rotary lentefair, mèt nog een verrassing!

Op 1 april was het dan zover. Thea de Kok en ik waren uitgenodigd voor een bijeenkomst van de Rotary Capelle om de cheque van de opbrengst van de Rotary lentefair in ontvangst te komen nemen. Dit deden we natuurlijk maar al te graag!

Omdat de Rotary bijzonder geïnteresserd is in ons werk, was ik gevraagd een presentatie te geven over wat de Zonnebloem zoal doet.Geen moeilijke opgave, want er valt zoveel te vertellen over hetgeen we voor onze Capelse gasten doen.

Eerst keken we naar een leuk filmpje van het nationaal buro, om te zien wat de Zonnebloem landelijk doet. Daarna kon ik middels een powerpoint presentatie laten zien, maar vooral ook vertellen wat ons werk betekent voor de mensen hier in Capelle.

Daarna was het dan zover: we mochten uit handen van Rotary voorzitter Ralph Reuters een cheque van maar liefst 2500 euro in ontvnagst nemen! Een geweldig bedrag, waar we weer heel veel mensen blij mee kunnen maken.

Nadat we met z'n allen geproost hadden op de fantastische opbrengst, werd ik voorgesteld aan 2 heren van de Van Cappellenstichting. Zij waren zo onder de indruk van hetgeen ze in de presentatie gezien hadden, dat ze spontaan beslote het bedrag te verdubbelen naar 5000 (!) euro. U begrijpt vast dat onze avond niet meer stuk kon!

Met het geld van de Rotary en de Van Cappellenstichting kunnen we in Capelle doen, waar de Zonnebloem voor staat: Alles op alles zetten om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen, zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten.

Rotary en Van Cappellenstichting: heel hartelijk bedankt!!

Ans Kuipers

Henny Aerts

06-41500229
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken