Kerstfeest

Zonnebloem afdeling

Kerstfeest in de Johannhoeve

Maandag 19 december was het dan weer zover: de jaarlijkse kerstviering met onze gasten, altijd het hoogtepunt van ons Zonnebloemjaar.

Na veel voorbereidingen door onze enthousiaste vrijwilligers kon het kerstfeest om 10 uur van start gaan. Een ieder werd verwelkomd door de kerstman in hoogst eigen persoon en binnen de korste keren zat men te genieten van de koffie met kerstkrans. Er werd gezelig gepraat en uit volle borst meegezongen met de kerstliedjes. Dit jaar was er een optreden van het "Theater aan huis". Een 3 mans/vrouws formatie, die in de ochtend een show verzorgde met liedjes uit vervlogen tijden en na de middag sfeervolle kerstliedjes ten gehore bracht. En dit alles met de nodige verkleedpartijen, soms hilarisch, soms met prachtige feestjurken. Een lust voor oog en oor!

Voorgaande jaren was er een lopend buffet, maar dit jaar hadden we er voor gekozen om de gasten aan tafel te bedienen. De koks van de Johannahoeve hadden weer iets heerlijks samengesteld. Tussen de optredens door werd er genoten van een overheerlijk 3-gangenmenu, met bij elke gang 4 verschillende soorten hapjes, dat was echt smullen!

Met zoveel gezelligheid en lekkere hapjes en drakjes vloog de dag voorbij en werden onze gasten rond half 4 weer uitgezwaaid door de Kerstman en onze vrijwilligers. We kijken met elkaar terug op een bijzonder gezellig en sfeervol Kerstfeest met veel aandacht voor elkaar, want dat heeft onze 'Zonnebloem in 't hart van Capelle' hoog in het vaandel staan!

Henny Aerts

06-41500229
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken