Workshop Rollatordansen

2765801519867577746850193757086534374182857njpg

Workshop Rollatordansen

Op 7 februari een hele leuke muziek/dansactiviteit met onze gasten mogen beleven met een workshop rollatordansen van Roll&dAns, gegeven door onze vrijwilligster, tevens rollatordansinstructrice Ans.

We begonnen de middag uiteraard met koffie en thee met wat lekkers erbij, gebakken door een paar enthousiaste vrijwilligers. 

Ondertussen schalde de dansmuziek al uit de luidsprekers en werd er hier en daar al meegezongen. Toen kon het rollatordansen na een korte uitleg beginnen. Aanvankelijk nog aarzelend verschenen de eerste gasten met hun rollator op de dansvloer, maar al gauw stond de hele dansvloer vol.

Lekker actief gingen de beentjes van de vloer en aan de stralende gezichten was af te lezen dat men genoot van deze manier van dansen. Een wals, een chahchacha en meer ballroomdansen werden enthousiast doorzowel gasten als vrijwilligers meegedanst. Om de benen af en toe even rust te geven deden we tussendoor wat gezellige zitdansen. Het was een feestje!

Van al dat dansen krijg je trek en we sloten de middag dan ook af met een heerlijk patatje met een snack erbij. Moe, maar heel voldaan ging een ieder daarna weer huiswaarts. Voor herhaling vatbaar!

Henny Aerts

06-41500229
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken