Avifauna

vogelshowmetroofvogelavifaunajpg

Bezoek aan vogelpark Avifauna

In het kader van ‘Het andere Bedrijfsuitje’ was onze afdeling uitgenodigd door de universiteit van Leiden voor een bezoek aan Avifauna met 18 gasten. Wat een mooi gebaar!

De zon scheen aan een strakblauwe hemel toen de bus net na de middag vertrok richting Alphen aan de Rijn. Daar aangekomen stonden de enthousiaste studenten al klaar. Het bleek voor hen een verrassing te zijn wat ze die dag gingen doen. Na de kennismaking werden er al gauw koppels gevormd en kon er vertrokken worden richting de koffie met gebak voor een nadere kennismaking.

Daarna op naar de roofvogelshow, die spectaculair was. Vervolgens kon een ieder op het gemak het park door om alle bontgekleurde vogels van allerlei pluimage te bewonderen. Tussendoor werd er geregeld even uitgerust in de schaduw, want de temperatuur was inmiddels aardig opgelopen.

Om 16.30 werd de middag afgesloten met een borreltje op het terras om nog even gezellig na te praten. Daar bleek dat iedereen erg genoten had, zeker ook van de interactie met de studenten.

Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!

 

Henny Aerts

06-41500229
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken