Vaartocht naar Schoonhoven

img-20180607-wa0002jpg

Vaartocht naar Schoonhoven

Wat een schitterende dag hadden we getroffen om het water op te gaan! Onze gasten konden vanaf 11 uur inschepen op het prachtige schip de "Smaragd" in Rotterdam. En daar stond de koffie met appeltaart al op hen te wachten en het duurde dan ook niet lang voordat de trossen los konden. Al keuvelend werd er koers gezet naar de Lek richting Schoonhoven en werd er genoten van het afwisselende voorbij glijdende landschap. Een accordeonist zorgde voor de muzikale omlijsting, zodat het meedeinen niet alleen door de golfslag veroorzaakt werd. En toen dan ook nog de kok mee kwam zingen en een Feyenoorlied inzette was het helemaal feest aan boord!

Ondertussen werd er een heerlijke warme 3-gangenlunch geserveerd en was er ook nog tijd voor een spannende loterij met mooie prijsjes. De middag vloog voorbij en toen we om 17 uur weer in Rotterdam aanmeerden ging een ieder dan ook voldaan van boord, genoten hebbend van een heerlijk uitje met elkaar. Met dank weer aan alle vrijwilligers!

Henny Aerts

06-41500229
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken