Duo Nostalgique

20180717152123jpg

Gezellig middagje meezingen.

Voor een gezellig middagje meezingen hadden we deze keer "Duo Nostalgique" uitgenodigd. Wat we bij het organiseren niet hadden kunnen vermoeden, was dat de temperatuur deze middag de 30 graden zou overstijgen. Maar met voldoende drinken en extra zoutjes durfden onze deelnemers en wij het toch aan.

En dat bleek een goede zet, want wat werd er genoten van alle liedjes en melodietjes van vroeger. Het "Duo Nostalgique" , bestaand uit Ina en Gert wist in no time de stemming erin te krijgen. Werd er eerst wat aarzelend mee geneuried, al snel zongen de de meesten uit volle borst mee en werd er zelfs door sommigen een dansje gewaagd en af en toe een traantje weggepinkt.

Na de pauze traden Ina en Gert op in oude klederdracht, wat de liedjes nog meer deed leven. Lekker meewiegend op de muziek onder het genot van een koud drankje, was het ondanks de tropische temperatuur toch goed uit te houden. Aan de enthousiaste reacties bij het weggaan te horen, zeker nog eens voor herhaling vatbaar!!

Henny Aerts

06-41500229
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken