Blijdorp

zoopng

Dagje dierentuin

 

Het weekend voor ons uitstapje naar Blijdorp kwam de regen met bakken naar beneden en waaide er een straffe wind. We vreesden qua weer dus het ergste, maar.....op de dinsdag brak de zon door en werd de lucht strakblauw! Beter weer konden we niet treffen voor een gezellig dagje dierentuin.

Om 11 uur verzamelden alle gasten en vrijwilligers zich bij de ingang. Naast onze vaste eigen vrijwilligers hadden we vandaag ook een groot aantal externe vrijwilligers om de rolstoelen te duwen en voor het vervoer had de firma Daamen en van Sluis een aantal auto's en personeelsleden ter beschikking gesteld. Hartverwarmend die extra hulp!

Des Zonnebloems gingen we natuurlijk eerst aan de koffie met appelgebak, waarna een ieder op pad toog om alle dieren te ontdekken. En met een heerlijk zonnetje erbij was het goed wandelen. Waar de  1 eerst naar de apen ging (altijd leuk om te zien), wilde de ander liever naar het prachtige oceanium of de olifanten, er was genoeg te zien. De buitenlucht maakte hongerig, dus de heerlijke lunch werd volop eer aan gedaan. Daarna was er nog volop tijd om het park verder te ontdekken en gezellig met de gasten te praten. Om 16 uur was iedereen weer bij de uitgang en aan de glunderende gezichten te zien had men enorm genoten van deze heerlijke dag en daar was het toch om te doen!

Henny Aerts

06-41500229
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken