Lunch bij Tante Toos

Lunch bij Tante Toos

Vandaag was het zover, we mochten met 40 gasten komen lunchen bij restaurant Tant Toos aan de ´s Gravenweg in Capelle. Bij de opening van het restaurant op 8 september jl kreeg onze afdeling een cheque uitgereikt voor deze lunch, waar we uiteraard heel verguld mee waren.

Om 12 uur was iedereen binnen en kon men opwarmen met een lekkere kop koffie of thee, waarna een heerlijke lunch volgde met een lekker kopje soep en diverse soorten broodjes. Hoe veel lekkerder smaakt alles toch als je gezellig met elkaar aan tafel zit!

Ondertussen waren ook een verslaggever en fotograaf van het AD aangeschoven voor een artikel in de krant van morgen. Ook zij genoten van alle gezelligheid.

Op onze uitnodiging kwam ook wethouder Wilson (o.a. portefeuille ouderen en aanpak eenzaamheid) langs. Hij heeft met diverse mensen gesprekken gevoerd en zo een idee gekregen van wat onze Zonnebloemafdeling doet in Capelle.

Tot slot speelden we nog een klein muzikaal quizje, waarbij titels van verschillende liedjes onthouden moesten worden, wat nog niet mee bleek te vallen.

De tijd vloog en voor we het wisten was het 14 uur en tijd om af te sluiten. We kunnen terugkijken op een hele gezellige lunch en zijn de eigenaar van Tante Toos, Jan van Goch, dan ook heel dankbaar voor zijn gulle gebaar en alle moeite om het onze gasten naar de zin te maken. Chapeau!

Henny Aerts

06-41500229
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken