Lenteconcert

20220317182859jpg

Lenteconcert

EINDELIJK....we mochten weer eens een wat grotere activiteit organiseren en dat werd een Lenteconcert, gespeeld door het Agathe Strijkkwartet.
Vanaf een uur of 13 stroomden de gasten al binnen bij Capsloc en werd er gezellig samen een kopje koffie of thee gedronken. Zó fijn om te zien én horen hoe men met elkaar in gesprek ging.

Om 14 uur begon het Lenteconcert en wat was het prachtig!!! Met 3 violen en een cello gaf het strijkkwartet een geweldig optreden weg. Werken van Bach, Mozart en zelfs Queen passeerden de revue en onze gasten genoten zichtbaar van de mooie muziek.
Na afloop hebben we nog wat nagepraat onder het genot van een glaasje en een bitterballetje. Met een warm gevoel, zowel bij de gasten als vrijwillgers, ging een ieder weer op huis aan.

Al met al kunnen we terugkijken op een bijzonder geslaagde middag, tevens aftrap van hopelijk weer een mooi Zonnebloemjaar!

 

 

Henny Aerts

06-41500229
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken