Zonnebloem Chaam naar de regio-ontspanningsmiddag.

Zonnebloem afdeling

Zonnebloem Chaam naar de regio-ontspanningsmiddag.

Dinsdag 10 maart in Den Heuvel te Alphen: de regio-ontspanningsmiddag van De Zonnebloem. Ook afdeling Chaam is aanwezig, want deze middag is altijd heel bijzonder. Daar wil je bij zijn.

Onder het genot van een kopje koffie of thee met cake is er eerst gelegenheid om gezellig te kletsen. Misschien wel met een ver familielid of een kennis die je al lang niet gezien hebt.

Dan begint het optreden van Cabaret Van Zolder met hun programma “Nu ook met Vleugels”. Er worden liedjes gezongen van Guus Vleugel. Liedjes die we nog kennen uit de jaren 60 en 70 en dat is altijd leuk.

In de pauze kan iedereen even de benen strekken, wordt er een drankje geserveerd en is er weer gelegenheid om bij te praten. Daarna genieten we van het tweede deel van het liedjesprogramma.

En dan gaan we weer naar huis. Voor een aantal gasten van Zonnebloem Chaam staat de Opstapbus klaar om hen veilig thuis te brengen. Dat maakt deze middag extra feestelijk. Als allereerste passagiers reizen zij met de nieuwe Opstapbus. Het zal vast niet de laatste keer zijn.

 

 

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk