Naar het circus.

Zonnebloem afdeling

Woensdag 6 mei was de Zonnebloem uit Chaam te gast op Camping De Flaasbloem waar circus Harlekino haar tent had opgezet. Harlekino is geen groot circus, maar wel erg gezellig. Er was van alles te zien.

Het hooggeëerde publiek kon genieten van de goochelaar, van de jongleur met zijn brandende fakkels en van de acrobaten op het strakke koord en hoog in de lucht. De clowns maakten iedereen aan het lachen met hun grappen en met hun kunsten, waarbij ook het publiek betrokken werd. En vanzelfsprekend ontbraken de dieren niet. Pony’s, konijnen en een fret, honden, geiten en ganzen. Het was knap wat ze allemaal lieten zien en het was grappig hoe ze soms eigenwijs hun eigen gang gingen.

In de pauze was er voor iedereen een drankje en een lekkere koek. Toen scheen de zon ook nog. Maar met nog twee acts te gaan maakte het onweer voortijdig een einde aan de voorstelling. Gelukkig kon iedereen veilig in de recreatiezaal gaan schuilen. De Zonnebloemgasten kozen ervoor direct naar huis te gaan. Zij werden door de vrijwilligers en de circusartiesten snel naar de Opstapbus en de auto’s geholpen. Jammer dat deze mooie middag zo moest eindigen, maar gelukkig is iedereen veilig thuis gekomen.

Met veel dank aan Camping De Flaasbloem kunnen de gasten en vrijwilligers van Zonnebloem Chaam terugkijken op een gezellige circusmiddag. 

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk