Een zonnige Zonnebloemdag.

Zonnebloem afdeling

Zondag 13 september was een mooie dag. Buiten scheen de zon en in Bellevue genoot een groot aantal Zonnebloemmensen uit Chaam en hun partners van een gezellig samenzijn.

Het programma begon met een drukbezochte dienst in de parochiekerk met als thema “Er kan zoveel meer dan je denkt.” De gezangen en gedichten waren hierop afgestemd en de overweging van diaken Smies maakte op alle aanwezigen diepe indruk.

Koffie en koek, soep en boterhammen. In Bellevue kwamen de Zonnebloemgasten niets tekort. Ze werden door Victor en zijn team lekker verwend. Zelfs het “borreltje na” ontbrak niet. Tussen het smullen door stonden de mondjes ook niet stil. Herinneringen werden opgehaald en op het eind van de middag was iedereen weer op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit het dorp.

De stemming, die toch al opperbest was, werd nog verhoogd door de vele liedjes die Wiet Lammers en Caroline van Lil lieten horen. Mooie luisterliedjes werden afgewisseld met meezingers voor de liefhebbers. Het applaus na afloop was welverdiend.

Al met al een Zonnebloemdag waar alle deelnemers met veel plezier op terug zullen kijken.

 

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk