Ontspanningsmiddag in Riel

Zonnebloem afdeling

Gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem kwamen op vrijdagmiddag 18 maart samen in gemeenschapshuis 'de Leybron' in Riel om te genieten van een gezellige middag.

Deze middag werd georganiseerd door afdeling Riel. Voorzitter Jacques Vos heette alle aanwezigen van harte welkom en gaf een korte informatie over het programma van de middag.

De hoofdact was een optreden van Zang- en Toneelvereniging 'de Gouden Mix' die met 40 senioren een muzikale show kwamen opvoeren.

Het toneel was ingericht als de hal van woonzorgcentrum 'Welzorg', een centrum voor vitale ouderen.

We genoten van een wervelende show rondom alle perikelen die zich daar zoal afspelen. Teksten werden afgewisseld met veel zang van voornamelijk liedjes die we ons allemaal herinneren zoals Marina, Ja zuster Nee zuster, een beetje verliefd enz.

Er werd op het podium zelfs een dansje gemaakt en een polonaise ontbrak niet.

Het onderwerp van de show speelde zich af rondom de bewoners van het woonzorgcentrum die meer ontspanning wilden door het oprichten van een koor en het organiseren van een modeshow.

Een probleempje was dat de directrice dit allemaal maar niks vond.

Een paar rebelse bewoners zetten echter door en er kwam een koor. Op het eind van de voorstelling werden we getrakteerd op een heuse modeshow met een lente-, zomer-, herst- en winterbruid inprachtige uitdossingen.

Al met al een zeer geslaagde middag.

Onze dank gaat uit naar Zang- en Toneelvereniging 'de Gouden Mix' en afdeling Riel van de Zonnebloem.

Gasten en vrijwilligers Zonnebloem afdeling Chaam

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk