Lentefeest

Zonnebloem afdeling

De lente liet zich voorzichtig zien met een stralend zonnetje op dinsdag 19 april. Een goede dag dus voor het Lentefeest van de Zonnebloem.

Voor deze gelegenheid mochten wij gebruik maken van de recreatieruimte van Camping Het Beekdal, waar wij heel blij mee waren. De vrijwilligsters van de activiteitencommissie hadden voor de gasten een fantastische high tea voorbereid. Zij hadden heerlijke zoete en hartige hapjes gemaakt. Zo lekker en zo mooi en gezellig opgediend dat een restaurant het niet zou nadoen. En waarschijnlijk was het nog veel lekkerder ook.

Tussen al deze heerlijkheden en het “buurten” door was er muziek, een lentequiz en een muzikaal optreden van enkele verklede vrijwilligers, dit natuurlijk tot groot vermaak van iedereen. De sfeer was prima en het was erg gezellig.

Zo vloog de middag om en na een afsluitend glaasje was het rond half 5 alweer tijd om naar huis te gaan.

Gezien de reacties had iedereen het bijzonder naar de zin gehad en we kijken alweer uit naar een volgende gezellige bijeenkomst.

Heel veel dank aan de vrijwilligsters en vrijwilligers voor de voorbereidingen van deze middag en ook heel veel dank aan de familie Geerts van Het Beekdal voor het gebruik maken van de uitstekende ruimte. 

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk